Her er lidt om mig

Lidt fakta om mit liv.

Jeg hedder Stefan & er 30 år. Jeg er født og opvokset i Aalborg.
Hele mit liv har været fuld af sport. Jeg har spillet foldbold, badminton og basketball, men nu spiller jeg håndbold på højeste niveau i DHIF’s tunering. På de 8 ½ år jeg har spillet håndbold, så har jeg formådet at vinde guld i B-rækken og vinde guld, sølv og bronze i A-rækken.
ProfilSamtidig følger jeg med i fodbold, håndbold & basketball på både tv’et & nettet. Jeg elsker at se så meget sport så muligt.
Mine favorithold er:
Real Madrid (Fodbold & Basketball)
Los Angeles Lakers (Basketball)
Rhein Neckar Löwen (Håndbold)

Jeg har en stor smag indenfor musik. Jeg nyder at lytte til en masse forskellige artister & genrer. Nogle af mine favoritter er Skillet, Fireflight, Framing Hanley, Linkin Park & Nickelback.
Musik hjælper mig tit med at slappe af hvis jeg er stresset eller har for mange tanker i hovedet.

I min fritid kan jeg godt lide at spille pool sammen med mine venner. Jeg elsker at se film & tv-serier. Specielt krimier, thrillere, gysere & science fiction. Samtidig bruger jeg også meget tid på min ps3, som jeg bruger til at spille en masse gode spil, som Hitman serien & NBA 2K serien.
Nogle af mine ynglings film er Hitman, Underworld serien, Ringenes Herre trilogien, Hobbit trilogien, Jurassic Park trilogien & Godzilla.

Kan du lide hvad du ser?