Danmark uddelte øretæver til Spanien i første kamp i division 2.

Danmark skulle møde Spanien i den første puljekamp.
Danskerne begyndte kampen med benhårdt solidt forsvar og så fik Danmark også fundet vejen til målet. Hvilket resulterede i en hurtig dansk føring. De danske skytter fik hamrede spaniolernes keeper i sænk. Danmarks hårde forsvar resulterede dog også med 3 hurtige 2 min udvisninger i slutningen af første halvleg. Danskerne formået dog stadigvæk at gøre det svært i forsvaret.

Pausestillingen var 7-0.11231802_10206192680868518_8159355583978293977_n

Efter pausen fortsatte Danmark hvor de slap ved at lægge gevaldigt pres i forsvaret hvilket gjorde det svært for spaniolerne at komme til kvalificeret afslutninger. Halvvejs inde i anden halvleg måtte Danmarks keeper Lars Jørgensen desværre udgå med en skade efter at være blevet ramt af bolden i hovedet.

Dog meldte Nikolai sig ind i kampen ved at plukke flere straffekast fra de spanske skytter. Danmark tog aldrig foden fra speederen og vandt kampen sikkert med cifrene 18-3.