En sand herrefight endte med guld til Costa Rica.

Danmark eller Costa Rica. Europa eller Mellemamerika.
Costaricanerne startede kampen med det samme offensive forsvar, som i det sidste møde mod Danmark. Skytterne fandt åbningerne i danskernes forsvar og udnyttede hver mulighed. Danskerne svarede igen med backkryds til de stærke skytter, som fandt vejen til målet inde bag keeperen. Danmark begyndte at få mere styr på forsvaret og gjorde derved livet svært for costaricanerne. Costaricanerne reducerede lige inden pausen.

Pausestillingen var 9-8 med danskerne i front.
11800018_701986876611845_7917852140863058471_n

Efter pausen fortsatte den tætte fight. Hverken danskerne eller costaricanerne gav sig en tomme. Costa Rica gik op og næsten mandsopdækket hele bagkæden for at gøre det svært. Danskerne mistede bolden, som resulterede i et par hurtige kontrascoringer. De 2 hold fulgtes af igennem hele kampen. Med et minut tilbage af kampen udlignede costaricanerne til 15-15. Danskerne kørte så meget tid af klokken så muligt, men med 10 sekunder tilbage mister danskerne bolden, og costaricanerne løber kontraen og laver en sikker scoring der sikre Costa Rica guldet i Division 2.